Kuntamaiseman työntekijät tutuiksi

Blogi

10/05/2022

Kuntamaiseman tarjoamien palveluiden laatu perustuu asiantuntijuuden lisäksi kumppanuuteen ja ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, jossa asiakasta tuetaan niin palvelun käyttöönotossa kuin käytön kaikissa eri vaiheissa. Kuntamaiseman työntekijät ovat aina valmiita auttamaan asiakkaitaan ongelmatilanteissa ja kehitystarpeissa. Tiimimme työote on henkilökohtainen ja ihmiskeskeinen. Monet kuntamaisemalaiset tekevät asiantuntijatyötä suoraan asiakkaiden parissa, mutta analyytikkomme ja dataosaajamme harvemmin näkyvät asiakkaalle päin suoraan. Kaikki tiimimme jäsenet ovat kuitenkin ratkaisevia asiakastyössä onnistumisen kannalta.

Sarjan ensimmäisessä blogikirjoituksessa esittelimme talossa pisimpään ja lyhimpään olleet työntekijät, Jyrin ja Andersin. Seuraavaksi esittelyssä olivat peruskunnan palveluiden analyytikot Olli ja Jussi. Tällä kertaa esittelemme peruskunnan palveluiden asiantuntijat, Julia Luoman, Paavo Haimilan ja Jasmin Aallontien.

Julia, talossa lähes kymmenen vuotta, tuotepäällikkö

KTM. Kuntamaisemalla vuodesta 2013 alkaen.

Työnkuva?

“Työnkuvani keskittyy kuntapalveluiden tiedolla johtamisen asiantuntijatehtäviin. Projektien sisältö vaihtelee asiakkaiden tietotarpeiden mukaan aina laajemmista kokonaisuuksista hyvinkin spesifeihin kysymyksiin.”

Mikä on parasta Kuntamaisemalla ja omassa työtehtävässäsi?

“Työtehtävät ovat monipuoliset ja työssä koko Suomi on tullut tutuksi. Asiakkaillamme kunnissa työskentelee paljon mukavia ihmisiä, joiden kanssa yhdessä näitä töitä tehdään.”

Mitä teet vapaa-ajallasi?

“Harrastan juoksemista ja olen innostunut äänikirjoista – etenkin positiivisista tarinoista, elämänkerroista ja itseä kehittävistä kirjoista. Kesämökki (ja sen rakentaminen) on iso osa vapaa-aikaani!”

 

Paavo, talossa yli kaksi vuotta, tuotepäällikkö

Diplomi-insinööri, tuotantotalous: pääaineena kustannusjohtaminen, laaja teknillinen sivuaine energiatekniikka. Kuntamaisemalla töissä loppuvuodesta 2019.

Työnkuva?

“Asiakasvastuullisena asiantuntijana hoidan asiakkuuksia alusta alkaen sisältäen käyttöönotot, koulutukset, asiakaspidon. Lisäksi teen myös asiakastöitä raportoinnin ja selvitysten osalta sekä käyn asiakkaan luona esittelemässä raportteja, yleensä valtuustoille ja johtoryhmille. Myös tuotekehitys kuuluu omaan toimenkuvaan.”

Mikä on parasta Kuntamaisemalla ja omassa työtehtävässäsi?

“Parasta on vuorovaikutus asiakkaiden kanssa ja asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen. Tietenkin myös huikea työporukka antaa mukavasti virtaa kiireiden keskelle.”

Mitä teet vapaa-ajallasi?

“Vapaa-aika menee pääosin tatamilla brasilialaisen jujutsun parissa, keskimäärin neljä kertaa viikossa. Lisäksi mukaan mahtuu salibandya, pyöräilyä ja muuta liikuntaa. Lopun vapaa-ajan, mikäli sitä jää, täyttävät sitten sopivasti suoratoistopalvelut.”

 

Jasmin, talossa noin puoli vuotta, asiantuntija

Terveydenhoitaja, terveystieteiden maisteri ja Master of business administration. Talossa loppuvuodesta 2021.

Työnkuva?

“Työnkuvaani kuuluu asiakkaiden eli pääasiassa kuntien kanssa läheisesti työskentely. Asiakkaiden tarpeiden pohjalta luomme yhdessä analyytikoiden kanssa erilaisia johdon työpöydän ratkaisuja. Osallistun myös kuntavertailuraporttien tuottamiseen, jolloin päästään vertailemaan kunnan palvelutuotantoa muihin kuntiin.”

Mikä on parasta Kuntamaisemalla ja omassa työtehtävässäsi?

“Mukavat asiakkaat, vaihtelevat haasteet ja niiden ratkaiseminen sekä tiimi jonka kanssa viihtyy töissä ja vapaa-ajalla.”

Mitä teet vapaa-ajallasi?

“Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja jooga. Pidän myös luonnossa liikkumisesta ja ruoanlaitosta.”