Kunnan konserniraportointiin uusi työkalu

Uutiset, 22.10.2018

Kuntalain muutoksen myötä kuntakonsernin toiminnan ohjauksen merkitys on kasvanut. Kuntamaiseman uusi Konsernimaisema-palvelu vie kunnan konserniraportoinnin aivan uudelle tasolle. Kuntamaisema julkaisee syksyn 2018 aikana ensimmäisen Konsernimaiseman, joka on kehitetty yhdessä Ähtärin kaupungin kanssa. Ähtärin kaupungin konserniin kuuluu yhteensä 12 tytäryhteisöä eri toimialoilta, aina vesi- ja lämpöhuoltoyhtiöstä eläintarhaan. Uuteen konsernimaisemaan tullaan yhdistämään koko konsernin osalta koko kuntakonsernia…

Uudet nettisivut on julkaistu!

Uutiset, 27.09.2018

Kuntamaiseman kauan odotettu nettisivu-uudistus on viimein saatu päätökseen. Uusien sivujen kautta Maisema-asiakkaat pääsevat totuttuun tapaan kirjautumaan Maisema- ja Numerus-palveluihin, sekä uuteen Maisema-portaaliin. Maisema-portaali pitää sisällään mm. viimeisimmän asiakaskohtaisen kuntavertailuraportin.

LÄMMINTÄ KESÄÄ!

Uutiset, 29.06.2018

Kevät on kulunut Kuntamaisemassa vauhdilla sekä monien uusien että nykyisten asiakkuuksien ja projektien parissa. Kuntamaiseman väki kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta keväästä ja toivottaa lämmintä ja aurinkoista kesää!

Näytä lisää