Kuntamaisema kuntajohtamisen kehittämisen tukena

Uutiset

09/01/2024

Kuntamaiseman, osana Nordic Healthcare Groupia, kunnille suunnitellut asiantuntijapalvelut käsittävät myös kuntajohtamisen monipuolista kehittämistä tukevia palveluja. Asiantuntijatiimimme tarjoaa tukea niin toimielinten ja johtoryhmien arvioitiin, viestintä- ja mediaosaamiseen kuin avainhenkilöiden oman johtajuuden systemaattiseen kehittämiseen. Tarjoamme palveluratkaisuja erikokoisten kuntien ja tilanteiden tarpeisiin. Tutustu tarjontaamme täältä: Johtamisen kehittäminen

KUNNAN JOHTORYHMÄN MÄÄRÄAIKAISHUOLLOSSA AVUKSI JOKERI-PALVELU

Kuten tiedetään, kunnan johtoryhmässä sattuu ja tapahtuu ”koko ajan”. Muutos on oikeasti jatkuvaa ja haastavaa. Uusia yllättäviä tilanteita, joihin tulee reagoida. Henkilövaihdoksia, jotka asettavat ryhmän dynamiikan uuteen asentoon. Ajanhallinnan ja kiireen tuomaa paineisuutta. Johtamiseen ja johtajuuteen liittyviä erityiskysymyksiä niin johtoryhmässä kuin sen ulkopuolellakin, toimialoilla ja työyhteisöissä. Johtoryhmän kyvykkyys johtaa kuntaa on testissä jatkuvasti.

Mutta ei hätää – otetaan hihasta avuksi JOKERI. Olemme suunnitelleet nimenomaan kuntien johtoryhmien tueksi johtoryhmän kyvykkyyden arviointi- ja kehittämispalvelu JOKERI:n. Sen avulla kunnan johtoryhmä voi arvioida omaa toimintaansa säännöllisesti ja saada samalla ulkopuolisen asiantuntijan palautteen, tuen ja suosituksia kehitystoimiksi. Kyvykkyyttä JOKERI:ssa arvioidaan niin strategisen, hallinnollisen, dynaamisen kuin tietokyvykkyyden näkökulmista. Arvioitavana on myös johtoryhmän jäsenten työhyvinvointi ja energisyys, sillä johtoryhmän onnistuminen perustuu aina viime kädessä yksilöihin, heidän voimavaroihinsa ja motivaatioonsa.

JOKERI toteutetaan kahdesti vuodessa, jotta ryhmässä tapahtuvat muutokset tunnistetaan ja niihin kyetään reagoimaan. JOKERI auttaa ohjaamaan johtoryhmän kehittymistä kunnan strategisten tavoitteiden suunnassa. JOKERI mahdollistaa myös johtoryhmän kehittymisen mittaamisen ja täten sitä voidaan hyödyntää soveltuvin osin myös johdon tavoite- ja kehityskeskusteluissa.

Millaisia tarpeita juuri Sinun kunnallasi on? Miten me voisimme auttaa kuntaasi esimerkiksi JOKERI-palvelulla? Ollaan yhteydessä, varataan hetki aikaa ja etsitään oikeat menetelmät ja ratkaisut tarpeisiisi. Voit myös jättää tarjouspyynnön tai tietopyynnön, olemme sinuun yhteydessä!

 

Lisätietoja: Jari Salomaa

Johdon valmentaja / asiantuntija
+358 50 462 6900
jari.salomaa@nhg.fi