Kuntamaiseman työntekijät tutuiksi

Blogi

19/10/2022

Kuntamaiseman tarjoamien palveluiden laatu perustuu asiantuntijuuden lisäksi kumppanuuteen ja ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, jossa asiakasta tuetaan niin palvelun käyttöönotossa kuin käytön kaikissa eri vaiheissa. Kuntamaiseman työntekijät ovat aina valmiita auttamaan asiakkaitaan ongelmatilanteissa ja kehitystarpeissa. Tiimimme työote on henkilökohtainen ja ihmiskeskeinen. Monet kuntamaisemalaiset tekevät asiantuntijatyötä suoraan asiakkaiden parissa, mutta analyytikkomme ja dataosaajamme harvemmin näkyvät asiakkaalle päin suoraan. Kaikki tiimimme jäsenet ovat kuitenkin ratkaisevia asiakastyössä onnistumisen kannalta.

Aikaisemmin esittelimme “Työntekijät tutuiksi” -sarjassamme peruskunnan asiantuntijat, Paavon, Julian ja Jasminin. Sarjan neljännessä osassa esittelemme uudet analyytikkomme: Helmerin, Linan ja Andreaksen.

Helmer, talossa noin 3 kuukautta, analyytikko (peruskunta)

KTM – pääaineena johdon laskentatoimi ja sivuaineina tietojärjestelmätiede ja yritysjuridiikka (arvioitu valmistuminen 10/2022).
Tekn. Yo. Tietotekniikka, pääaineena data-analytiikka. Sivuaine tekoäly.
Talossa elokuusta 2022.

Työnkuva?
“Toimin analyytikkona Kuntamaiseman peruskuntapuolella, eli asiakkaani sijoittuvat käytännössä kaikki kuntasektorille. Vastaan asiakkaan tietojen tuomisesta Kuntamaiseman järjestelmiin sekä siitä, että raportoitavat tiedot ovat oikein ja täsmäävät asiakkaan lukujen kanssa. Lisäksi kehitän palveluitamme asiakkaiden toiveiden mukaisiksi esimerkiksi tuomalla raportteihin tietoa ulkoisista lähteistä tai kehittämällä raporttien ulkoasua.”

Mikä on parasta Kuntamaisemalla ja omassa työtehtävässäsi?
“Parasta on ehdottomasti työyhteisö! Tiiminä toimiminen on helppoa, kun töihin voi tulla omana itsenään ja jättää ylimääräisen pönötyksen naulakkoon. Lisäksi yllätyin positiivisesti työnkuvan joustavuudesta. Tehtäväkenttää ja vastuualueita on poikkeuksellisen kattavasti päässyt muokkaamaan oman osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta. Työssä on myös hienoa päästä tutustumaan asiakkaisiin pintaraapaisua syvemmälle: jokainen kunta on oma mielenkiintoinen yksilönsä.”

Mitä teet vapaa-ajallasi?
“Harrastan maantiepyöräilyä kilpatasolla, joten todennäköisimmin vapaa-ajalla minut löytää joko satulan päältä tai sen vierestä jakoavain kädessä. Talvisin vetäydyn kuntosalille lämmittelemään. Lopun ajastani vietän tyypillisesti kaveriporukalla mökkirannan laiturilla tai saunan lauteilla.”

 

Lina, talossa noin 3 kuukautta, analyytikko (sote)

VTM (taloustiede), talossa elokuusta 2022.

Työnkuva?
“Työpäiväni koostuvat pääosin datan keräämisestä, analysoinnista ja muokkaamisesta. Myös raportointi ja datan visualisointi asiakkaalle kuuluu tehtäviini.”

Mikä on parasta Kuntamaisemalla ja omassa työtehtävässäsi?
“Kuntamaisemalla ehdottomasti parasta on osaava ja motivoitunut työyhteisö, jonka myötä toimistolle on aina erityisen mukava tulla! Arvostan työkuvassani erityisesti sitä, että siinä yhdistyy sekä taloudellinen että yhteiskunnallinen näkökulma, ja näin ollen pääsen kehittämään osaamistani molemmilla osa-alueilla.”

Mitä teet vapaa-ajallasi?
“Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja lenkkeily. Olen myös podcastien ja äänikirjojen suurkuluttaja.”

 

Andreas, talossa noin 3 kuukautta, analyytikko (sote)

Kohta valmistuva KTM – pääaineena taloustiede ja sivuaineina rahoitus, laskentatoimi ja tietotekniikka. Talossa elokuusta 2022.

Työnkuva?
“Työnkuvaani kuuluu sote-analyytikon tehtävät mm. tiedon kerääminen, raporttien päivitys/julkaisu, analyysien tekeminen ja asiakasraporttien valmistelu.”

Mikä on parasta Kuntamaisemalla ja omassa työtehtävässäsi?
“Jatkuva oppiminen, mielenkiintoiset ja ajankohtaiset projektit sosiaali- ja terveydenhuollon parissa, ja huiput työkaverit!”

Mitä teet vapaa-ajallasi?
“Vapaa-ajalla mm. potkin palloa, hiihdän, käyn kuntosalilla, luen kirjoja, joogaan ja kaiken näköistä muuta mukavaa 😊.”