Kuntamaiseman Numerus-palvelu kehittyy jatkuvasti

Uutiset

11/01/2023

Yhtenäistimme Numerus-palvelun nimen. Nyt käytämme kaikille asiakkaillemme kustannuslaskenta- ja raportointityökalusta nimeä: Numerus

Kuntamaisemalla kehitämme jatkuvasti palveluitamme.

Numerus-palvelu on tärkeä osa asiakkaillemme tarjottavia palveluita. Ketteränä toimijana keskustelemme jatkuvasti asiakkaiden kanssa kehitystarpeista ja pyrimme toteuttamaan asiakkaiden toiveita. Iso osa asiakaistamme käyttää Numerusta talouden raportointiin ja uudet ominaisuudet lisäävät entisestään palvelun käytettävyyttä.

Uusimpina muutoksina palveluun ovat tulleet esimerkiksi mahdollisuus tulostaa talouden raportteja suoraan Word-tiedostoksi sekä lisäykset tekstinmuokkausmahdollisuuksiin. Tämä helpottaa asiakkaiden taloustiimien töitä esimerkiksi tilinpäätöstä, talousarviota ja osavuosikatsauksia tehdessä –Numeruksesta saa kirjaan suoraan käyttökelpoisen materiaalin. Näin helppoa se on:

1. Tee Numerukseen haluamasi kaltainen raportti talouden luvuista
2. Lisää ja muokkaa raportille tarvittavat tekstit (voit myös lisätä taulukoita, kuvia, listoja ja otsikoita)
3. Tulosta valmis raportti Word-tiedostoksi suoraan oman organisaatiosi Word-pohjaan
4. Olet säästänyt aikaa ja vaivaa talousraportoinnin prosesseissa!

Word-tulostuksen lisäksi raportteja on mahdollista tulostaa Excel- ja pdf-muodoissa.

Lisää Numerus-palvelusta pääset lukemaan nettisivuiltamme. Jos kiinnostuit ja haluat liittyä kasvavaan Numerus-perheeseen, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä ja sovitaan tuoteperheemme esittelystä.

Menestystä vuodelle 2023!