Haemme tuoteanalyytikkoa toimistollemme Turkuun!

Uutiset

23/02/2023

Haemme tuoteanalyytikkoa toimistollemme Turkuun!

Me Kuntamaisemalla, osana Nordic Healthcare Groupia, teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä luomalla parempia ja kestävämpiä ratkaisuja kunnille ja hyvinvointialueille pohjautuen vahvaan osaamiseemme analytiikasta. Tarjoamme asiakkaillemme raportointiratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Tuomme osaamisemme avulla uutta tietoa päätöksenteon tueksi ja olemme siten vaikuttamassa asiakkaidemme palvelutuotantoon.

Etsimme nyt porukkaamme tuoteanalyytikkoa tukemaan erityisesti kuntasektoriin erikoistunutta tiimiämme. Kuntatiimissä kehitämme asiakkaillemme tiedolla johtamisen työkaluja, jotka tukevat heidän päivittäistä päätöksentekoaan. Jatkuvien tuotteiden parissa sinulla on mahdollisuus syventyä substanssiin pitkäjänteisesti ja kehittää asiantuntijuuttasi merkityksellisen työn parissa.

Tuoteanalyytikon työtehtävät käsittävät datan keräämistä erilaisista lähteistä, datan analysointia ja muokkaamista sekä visualisointia ja raportointia erityisesti Power BI:n avulla. Meillä pääset hyppäämään mukaan moneen erilaiseen projektiin ja keskeistä työssäsi ovat myös tapaamiset asiakkaidemme kanssa. Kuntamaiseman toimintaan pääset tutustumaan nettisivujemme kautta.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa:

  • Kiinnostus asiakasrajapinnassa työskentelyyn, data-analytiikkaan ja tiedon visualisointiin
  • Tarkkuus ja erinomainen numeroiden lukutaito
  • Strukturoitu ongelmanratkaisukyky ja oman työn organisoinnin taidot
  • Kehittämisorientoinut ote työskentelyyn sekä vahvat tiimityöskentelytaidot
  • Taloushallinnon tuntemus aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta
  • Kiinnostus tai aiempi osaaminen BI-työkaluista (esim. Power BI)
  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM, DI tai VTM) – työ sopii hyvin myös vastavalmistuneelle tai valmistumisen kynnyksellä olevalle
  • Sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen ymmärrys

Meillä Kuntamaisemalla sinua vastassa ovat mahtavat kollegat, jotka tukevat, innostavat ja kannustavat. Työporukkamme on sitoutunut ja toimistollamme on tunnetusti hyvä yhteishenki ja välittävä kulttuuri. Taustallesi saat myös koko NHG:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaporukan. Työsuhde-etuihin meillä kuuluu mm. lounasetu ja virike-etu. Tuleva työpisteesi sijaitsee Turun keskustassa, mutta suhtaudumme positiivisesti etätyöskentelyyn. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Innostuitko? Jos koet olevasi hakemamme työkaveri, lähetäthän CV:si, opintorekisteriotteesi ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.3.2023 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Paavo Haimila (puh. 050 517 6151 tai paavo.haimila@kuntamaisema.fi).