Yhteistyössä kanssamme

Laadukkaan palvelun ja tuloksellisen toiminnan edellytyksenä on asiantuntijatiedon ja -osaamisen monipuolinen yhdistäminen. Kuntamaisema täydentää osaamistaan kattavalla yhteistyöverkostollaan.

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi:

Arol Finance Oy

Arol Finance Oy on taloushallinnon moniosaaja. Arol Financen asiantuntijat selvittävät, tehostavat ja järkeistävät organisaatioiden taloushallintoa. Yhteistyössä Arol Financen kanssa toteutamme esimerkiksi kuntien taloushallintoon liittyviä selvityksiä ja uudelleenjärjestelyprojekteja.

Covis Partners Oy

Covis Partners Oy on ryhmä ohjausalan osaajia. Covis on erikoistunut työyhteisöjen, työntekijöiden, esimiesten ja yhteistyöverkostojen ohjaamiseen ja kehittämiseen. Yhteistyössä Coviksen kanssa autamme esimerkiksi palvelurakenteiden muutosten aikaansaamisessa, kun on aika saada ihmiset toimimaan uudella tavalla.

Granlund Oy

Granlund Oy toimii asiantuntijana talotekniikkasuunnittelussa ja monilla sen erityisalueilla kattaen lisäksi monipuolisen kiinteistökonsultoinnin. Yhteistyössä tuotamme tietoa kuntien kiinteistöstrategioihin varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja terveyskeskusten nykypalveluista ja palveluennakoinneista.

Yhteyshenkilö:

 

Ville Niukko

Liiketoimintajohtaja
+358 50 525 5645
ville.niukko(at)kuntamaisema.fi