Kuntamaiseman palvelutarjonta laajenee – tutustu uusiin palveluihimme

Uutiset

20/03/2023

Kuntamaiseman palvelutarjonta laajenee – tutustu uusiin palveluihimme

Kuntamaiseman, osana Nordic Healthcare Groupia, kuntakonserneille suunnitellut asiantuntijapalvelut laajenevat kattamaan nyt myös uudistuvien kuntien strategiatyön ja strategian toimeenpanon tuloksellisen johtamisen. Asiantuntijatiimimme pystyy tarjoamaan monipuolisia, tiedolla johtamiseen, analyyseihin ja kuntavertailuihin sekä osallistaviin työmenetelmiin perustuvia palveluratkaisuja erikokoisten kuntien tarpeisiin. Haluamme olla kuntien luotettavana kumppanina ja asiantuntijana matkalla tulevaisuuden kuntaan.

Kuntastrategioiden laadinnan ja toimeenpanon johtamisen lisäksi tarjoamme kunnille asiantuntijatukea päätöksenteko- ja organisaatiorakenteiden, johtamisjärjestelmien ja muun muassa henkilöstövoimavarojen uudelleenarvioinnissa. Olemme mukana erilaisissa ulkoisissa arvioinneissa, selvityksissä ja projekteissa, joissa tarvitaan kunnan omaa osaamista tukemaan tietoon ja ammattimaiseen analyysiin perustuvia vaihtoehtoja, ehdotuksia ja suunnitelmia. Meiltä saat tarpeisiisi vastaavan asiantuntijan ja tiimin käyttöösi, olemme sitoutuneet korkeaan asiakaskokemukseen ja haluamme vahvistaa aina asiakkaamme omaa kyvykkyyttä johtaa ja kehittyä.

Millaisia tarpeita juuri Sinun kunnallasi on? Miten me voisimme auttaa kuntaasi? Ollaan yhteydessä, jutellaan ja etsitään oikeat menetelmät ja ratkaisut kysymyksiisi.

Ps. Huomioithan että olemme rakentaneet kuntien johdolle aikamme haasteisiin vastaavan viestintä- ja mediavalmennusohjelman. Pilottivalmennus käynnistyy huhtikuussa, joten tutustuhan ja toimi! (Lue lisää)

 

Lisätietoja:

Jari Salomaa

Johdon valmentaja / asiantuntija
+358 50 462 6900
jari.salomaa@nhg.fi