Kuntamaiseman kesäterveiset

Uutiset

26/06/2020

Kulunut kevät jää historiaan poikkeuksellisena ajanjaksona niin koko maailman kuin myös kuntien ja yksilöiden näkökulmasta. Kaivattu kesäloma tuo monelle odotetun hengähdystauon kiireisen ja työntäyteisen koronakevään jälkeen. On tärkeää, että kunnissakin kesäauringon valossa energiatasot ladataan kunnolla, jotta kuluneelta keväältä jääneiden talouden haasteiden ratkaisemiseen on jälleen syksyllä voimia.

Kuntamaisemalla on ollut kunta-asiakkaiden kanssa kiireinen kevät. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme talouden tasapainotusohjelmia ja samalla tarjonneet visuaalisia työkaluja talouden tasapainottumisen seurantaan.  Dashboard-alustat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan ja näin pystytään luomaan asiakkaille yksilölliset välineet talouden seurantaan. Kuntamaisema on kuntien kumppani, jonka julkisen talouden seurantatiedon avulla on ratkaistu useita talouden haasteita ja tämä työ jatkuu myös syksyllä.

Muiden toimijoiden tavoin myös Kuntamaisemassa on työskennelty keväällä pääasiassa etäyhteyksien välityksellä ja erilaiset sähköiset alustat ovat tulleet tutuiksi. Ennen kesälomille siirtymistä oli kuitenkin mukavaa päästä vielä näkemään yhdessä koko työporukalla ulkopelien merkeissä ja turvaväleistä huolehtien.

Rauhallista kesää kaikille yhteistyökumppaneille toivottaen,

Ville ja koko Kuntamaiseman porukka