Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaa

Uutiset

19/10/2020

Me Kuntamaisemalla olemme luomassa parempia ja kestävämpiä ratkaisuja kunnille ja kuntayhtymille pohjautuen vahvaan osaamiseemme analytiikasta. Tuomme osaamisemme avulla uutta tietoa päätöksenteon tueksi ja olemme siten vaikuttamassa kuntien ratkaisuihin. Kuntamaisema on Suomen johtava kuntien toiminnanohjauspalveluita tuottava yritys ja olemme osa sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayritystä Nordic Healthcare Groupia. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa taloushallinnon raportointiratkaisuja ja tiedolla johtamisen työkaluja.

Asiantuntijan työtehtävät pitävät sisällään asiakasprojektien toteuttamista sekä asiakkaiden tukemista. Työssäsi analysoit ja muokkaat tietoa, valmistelet asiakasraportteja, pidät yhteyttä asiakkaisiin ja vedät asiakastapaamisia. Pääset työssäsi hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi ja toimimaan meihin kaikkiin vaikuttavien asioiden parissa.

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta asiantuntijatehtävistä, perehtyneisyyttä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöön sekä kiinnostusta julkishallinnon tiedolla johtamiseen. Ratkaisevaa ei ole koulutustaustasi, vaan kiinnostuksesi uuden oppimiseen ja tiedon käsittelyyn. Työssä menestyminen vaatii projektinhallintaosaamista sekä ymmärrystä taloushallinnosta. Tietotekninen osaaminen esimerkiksi PowerBI-ratkaisuista katsotaan eduksi.

Meillä Kuntamaisemalla sinua vastassa ovat mahtavat kollegat, jotka tukevat, innostavat ja kannustavat. Työporukkamme on sitoutunut ja toimistollamme on tunnetusti hyvä yhteishenki ja välittävä kulttuuri. Taustallesi saat myös koko NHG:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaporukan. Tuleva työpisteesi sijaitsee Turun keskustassa, mutta suhtaudumme positiivisesti etätyöskentelyyn. Työtehtävä on määräaikainen sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Niukko (050 525 5645 / ville.niukko@kuntamaisema.fi) 12.10. alkaen.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.