Haemme kunta-alan asiantuntijaa / tuotepäällikköä

Uutiset

08/07/2019

Me Kuntamaisemalla olemme luomassa parempia ja kestävämpiä ratkaisuja kunnille pohjautuen vahvaan osaamiseemme analytiikasta. Tuomme osaamisemme avulla uutta tietoa päätöksenteon tueksi ja olemme siten vaikuttamassa kuntien ratkaisuihin. Kuntamaisema on Suomen johtava kuntien toiminnanohjauspalveluita tuottava yritys.

Meillä Kuntamaisemalla sinua vastassa ovat mahtavat kollegat, jotka tukevat, innostavat ja kannustavat. Työporukkamme on sitoutunut ja toimistollamme on tunnetusti hyvä yhteishenki ja välittävä kulttuuri. Tarjoamme innostavan ja eteenpäin suuntautuvan ilmapiirin, mukavien kollegojen tuen sekä mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi kuntapalveluiden nykyhetkeen ja tulevaan.

Etsimme kasvavaan joukkoomme Turkuun kunta-alan asiantuntijaa / tuotepäällikköä määräaikaiseen äitiysvapaan sijaisuuteen. Sinulla on kokemusta kunta-alan asiantuntijana ja seuraat aktiivisesti sen tapahtumia. Olet jo kartuttanut osaamista asiantuntijatehtävistä ja olet omien taitojesi kehittämisestä ja uuden oppimisesta kiinnostunut tekijä. Taloushallinnon parissa työskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kykyä kohdata asiakkaitamme ja kehittää palveluamme edelleen. Asiantuntijana vastaat tyypillisetsi asiakasprojektien toteutuksesta myynnistä läpivientiin ja tulosten läpikäyntiin esim. kuntien johtoryhmissä.

Tule mukaan innostuneeseen ja välittävään joukkoomme luomaan uutta ja merkityksellistä tietoa kuntien päätöksenteon tueksi. Lue lisää työtehtävästä ja hae paikkaa 10.9.2019 mennessä täältä.

Katso myös Kuntamaisema Linkedinissä.