Haemme joukkoomme kunta-alan asiantuntijaa

Uutiset

30/05/2022

Haemme toimistollemme Turkuun kunta-alan asiantuntijaa. Hae tehtävään viimeistään 7.8. Alta löydät lisätietoja tehtävästä sekä hakulinkin.

Me Kuntamaisemalla olemme luomassa parempia ja kestävämpiä ratkaisuja kunnille ja kuntayhtymille pohjautuen vahvaan osaamiseemme analytiikasta. Tuomme osaamisemme avulla uutta tietoa päätöksenteon tueksi ja olemme siten vaikuttamassa kuntien ratkaisuihin. Kuntamaisema on Suomen johtava kuntien toiminnanohjauspalveluita tuottava yritys ja olemme osa sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayritystä Nordic Healthcare Groupia. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa taloushallinnon raportointiratkaisuja ja tiedolla johtamisen työkaluja.

Haemme nyt toimistollemme Turkuun kunta-alan asiantuntijaa! Asiantuntijan työtehtävät pitävät sisällään asiakasprojektien toteuttamista sekä asiakasrajapinnassa työskentelyä. Työssäsi analysoit ja muokkaat tietoa, valmistelet asiakasraportteja, pidät yhteyttä asiakkaisiin ja vedät asiakastapaamisia. Pääset työssäsi hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi ja toimimaan meihin kaikkiin vaikuttavien asioiden parissa.

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta asiantuntijatehtävistä, intoa oppia kuntien taloudesta ja toimintaympäristöstä sekä kiinnostusta julkishallinnon tiedolla johtamista kohtaan. Jos olet opiskellut johdon laskentatoimea, on sinulla hyvät pohjatiedot tehtävän hoitamiseen, mutta ratkaisevaa ei kuitenkaan ole koulutustaustasi, vaan kiinnostuksesi uuden oppimiseen ja tiedon käsittelyyn. Työssä menestyminen vaatii projektinhallintaosaamista, hyviä kommunikointitaitoja sekä kiinnostusta kuntien taloushallintoa ja raportointia kohtaan. Tehtävä edellyttää myös sujuvan suomen kielen taidon.

Lisäksi katsomme eduksi…

* Kokemuksen MS Power BI -raportointityökalusta
* Päätason ymmärryksen raportointiin liittyvistä tietoteknisistä prosesseista
* Ymmärryksen johdon laskentatoimesta

Meillä Kuntamaisemalla sinua vastassa ovat mahtavat kollegat, jotka tukevat, innostavat ja kannustavat. Työporukkamme on sitoutunut ja toimistollamme on tunnetusti hyvä yhteishenki ja välittävä kulttuuri, ja viihdymme myös työn ulkopuolella yhdessä erilaisten kulttuuri- ja urheilutapahtumien merkeissä. Taustallesi saat lisäksi koko NHG:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaporukan. Tuleva työpisteesi sijaitsee Turun keskustassa, mutta suhtaudumme positiivisesti etätyöskentelyyn. Työtehtävä on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus.

Kuulostaako meillä tekeminen sinun jutultasi? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuskirjeesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 7.8.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Paavo Haimila (puh. 050 517 6151, paavo.haimila@kuntamaisema.fi).