Haemme analyytikkoa

Uutiset

15/01/2021

Me Kuntamaisemalla osana Nordic Healthcare Groupia teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suurella sydämellä ja välittävien kollegoiden ympäröimänä. NHG on kasvanut pienestä keskisuureksi ja kasvamme edelleen kohti Pohjoismaiden vaikuttavinta asiantuntijataloa. Vain yhdessä tekemällä voimme saavuttaa visiomme, ja haemmekin nyt uutta analyytikkoa Kuntamaisemaan.

Analyytikkonamme tuotat asiakkaillemme informatiivisia raportteja kuntapalveluiden kustannusten ja palveluiden käytön kehittymisestä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Hahmotat kuinka erillisistä palveluista muodostuu palvelukenttä ja kuinka muutokset yksittäisissä palveluissa voivat vaikuttaa analyysiin koko palvelurakenteen läpi. Olet luonteeltasi tarkka ja looginen numeronikkari ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Analyytikon työtehtävät käsittävät datan keräämistä erilaisista lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), datan analysointia ja muokkaamista (mm. Excel ja tilastolliset menetelmät) sekä visualisointia ja raportointia (Power BI ja PowerPoint). Pääset halutessasi kehittymään työssäsi kohti asiantuntijuutta tiimin tuella.

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta sote- ja kuntapalveluiden kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä
  • Näyttöä analyyttisesta toiminnasta
  • Erinomaisia Excel-taitoja

Lisäksi arvostamme:

  • Kokemusta Power BI-raportoinnista
  • Ymmärrystä tietokannoista (SQL)

Tarjoamme viihtyisät työtilat toimistossamme Turun keskustassa. Nykyisin olemme toki entistäkin etevämpiä etätyöskentelijöitä. Etsimme ihmisiä, jotka sopivat avoimeen ja vauhdikkaaseen kulttuuriimme ja allekirjoittavat yhteiset arvomme.

Meillä pääset vaikuttamaan niin yhteiskunnallisesti merkittävien päätösten syntyyn kuin myös ihmislähtöiseen organisaatioomme. Onhan sinullakin sama polte parantaa maailmaa? Haethan tehtävää lähettämällä meille CV:si ja hakemuksesi viimeistään 28.1.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Ville Niukko (050 5255645 / ville.niukko@kuntamaisema.fi)

Kuntamaisema on osa Nordic Healthcare Groupia ja tarjoaa kuntien, kaupunkien ja yhteistoiminta-alueiden johtamisen tietotarpeisiin palveluratkaisuja ja asiantuntijapalveluita.

Maisema on sosiaali- ja terveys sekä kuntapalveluiden talouden suunnittelun ja seurannan, kuntalaskutuksen, tuotteistamisen sekä raportoinnin väline. Yrityksemme tarjoaa lisäksi kohdennettuja selvityksiä sekä johtamisen palveluita, jotka pohjautuvat Maisema- ja Numerus-järjestelmien tietoihin ja asiantuntijoidemme näkemyksiin hyvistä toimintamalleista. kuntamaisema.fi

Konsernista löydät lisätietoja sivulta nhg.fi

Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta.

Hae paikkaa