Etsimme kunta-alan asiantuntijaa

Uutiset

10/09/2021

Etsimme joukkoomme kunta-alan asiantuntijaa.

Me Kuntamaisemalla olemme luomassa parempia ja kestävämpiä ratkaisuja kunnille ja kuntayhtymille pohjautuen vahvaan osaamiseemme analytiikasta. Tuomme osaamisemme avulla uutta tietoa päätöksenteon tueksi ja olemme siten vaikuttamassa kuntien ratkaisuihin. Kuntamaisema on Suomen johtava kuntien toiminnanohjauspalveluita tuottava yritys ja olemme osa sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayritystä Nordic Healthcare Groupia. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa taloushallinnon raportointiratkaisuja ja tiedolla johtamisen työkaluja.

Asiantuntijan työtehtävät pitävät sisällään asiakasprojektien toteuttamista sekä asiakasrajapinnassa työskentelyä. Työssäsi analysoit ja muokkaat tietoa, valmistelet asiakasraportteja, pidät yhteyttä asiakkaisiin ja vedät asiakastapaamisia. Pääset työssäsi hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi ja toimimaan meihin kaikkiin vaikuttavien asioiden parissa.

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta asiantuntijatehtävistä, perehtyneisyyttä kuntien talouteen ja toimintaympäristöön sekä kiinnostusta julkishallinnon tiedolla johtamiseen. Ratkaisevaa ei ole koulutustaustasi, vaan kiinnostuksesi uuden oppimiseen ja tiedon käsittelyyn. Työssä menestyminen vaatii projektinhallintaosaamista sekä ymmärrystä kuntien taloushallinnosta ja raportoinnista. Tietotekninen osaaminen esimerkiksi PowerBI-ratkaisuista katsotaan eduksi.

Meillä Kuntamaisemalla sinua vastassa ovat mahtavat kollegat, jotka tukevat, innostavat ja kannustavat. Työporukkamme on sitoutunut ja toimistollamme on tunnetusti hyvä yhteishenki ja välittävä kulttuuri. Taustallesi saat myös koko NHG:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaporukan. Tuleva työpisteesi sijaitsee Turun keskustassa, mutta suhtaudumme positiivisesti etätyöskentelyyn. Työtehtävä on määräaikainen sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Niukko (050 525 5645 / ville.niukko@kuntamaisema.fi).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.10. osoitteessa https://emp.jobylon.com/jobs/95180-kuntamaisema-kunta-alan-asiantuntija/

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Kuntamaisema Oy tarjoaa kuntien, kaupunkien ja yhteistoiminta-alueiden johtamisen tietotarpeisiin palveluratkaisuja ja asiantuntijapalveluita.

Maisema on kuntapalveluiden talouden suunnittelun ja seurannan, kuntalaskutuksen, tuotteistamisen sekä raportoinnin väline. Vuosittain tehtävässä kuntavertailussa selvitetään Maisema-kuntien palveluiden vahvuudet ja kehittämistarpeet yhdenmukaiseen tietoon pohjautuen. Yrityksemme tarjoaa lisäksi kohdennettuja selvityksiä sekä johtamisen palveluita. Lisää www.kuntamaisema.fi.

Kuntamaisema on osa Nordic Healthcare Groupia (www.nhg.fi)