Etsimme joukkoomme analyytikkoa!

Uutiset

17/12/2021

Me Kuntamaisemalla osana Nordic Healthcare Groupia teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä luomalla parempia ja kestävämpiä ratkaisuja asiakkaillemme pohjautuen vahvaan osaamiseemme analytiikasta. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa tiedolla johtamisen työkaluja ja taloushallinnon raportointiratkaisuja. Tuomme osaamisemme avulla uutta tietoa päätöksenteon tueksi ja olemme siten vaikuttamassa asiakkaidemme ratkaisuihin.

Analyytikkonamme tuotat asiakkaillemme informatiivisia raportteja ja johdon mittaristoja sote-palveluiden kustannusten ja palveluiden käytön kehittymisestä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Olet kiinnostunut kehittämään tulevien hyvinvointialueiden raportoinnin ratkaisuja. Olet luonteeltasi tarkka ja looginen numeronikkari ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Analyytikon työtehtävät käsittävät datan keräämistä erilaisista lähteistä, datan analysointia ja muokkaamista sekä visualisointia ja raportointia (Power BI ja PowerPoint). Pääset halutessasi kehittymään työssäsi kohti asiantuntijuutta tiimin tuella.

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta sote- ja kuntapalveluiden kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä
  • Näyttöä analyyttisesta toiminnasta
  • Erinomaisia Excel-taitoja

Lisäksi arvostamme:

  • Kokemusta Power BI-raportoinnista
  • Ymmärrystä tietokannoista (SQL)

Meillä Kuntamaisemalla sinua vastassa ovat mahtavat kollegat, jotka tukevat, innostavat ja kannustavat. Työporukkamme on sitoutunut ja toimistollamme on tunnetusti hyvä yhteishenki ja välittävä kulttuuri. Taustallesi saat myös koko NHG:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaporukan. Tuleva työpisteesi sijaitsee Turun keskustassa, mutta suhtaudumme positiivisesti etätyöskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Niukko (puh. 050 525 5645).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.1.2022 osoitteessa https://emp.jobylon.com/jobs/108051-kuntamaisema-analyytikko/. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.