Etsimme joukkoomme analyytikkoa!

Uutiset

25/10/2022

Haemme analyytikkoa toimistollemme Turkuun!

Me Kuntamaisemalla, osana Nordic Healthcare Groupia, teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä luomalla parempia ja kestävämpiä ratkaisuja kunnille ja hyvinvointialueille pohjautuen vahvaan osaamiseemme analytiikasta. Tarjoamme asiakkaillemme raportointiratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Tuomme osaamisemme avulla uutta tietoa päätöksenteon tueksi ja olemme siten vaikuttamassa asiakkaidemme palvelutuotantoon. Etsimme nyt porukkaamme analyytikkoa tukemaan erityisesti kuntasektoriin erikoistunutta tiimiämme!
Analyytikkonamme tuotat asiakkaillemme informatiivisia raportteja ja johdon mittaristoja kuntien palveluiden kustannusten ja palveluiden käytön kehittymisestä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Analyytikon työtehtävät käsittävät datan keräämistä erilaisista lähteistä, datan analysointia ja muokkaamista sekä visualisointia ja raportointia erityisesti Power BI:n ja Excelin avulla. Meillä pääset hyppäämään mukaan moneen erilaiseen projektiin ja halutessasi kehittymään työssäsi kohti asiantuntijuutta tiimin tuella. Analyytikon tehtäviin ja tuleviin tiimikavereihisi pääset tutustumaan nettisivujemme kautta.
Toivomme tulevalta työkaveriltamme…
  • Kiinnostusta kuntapalveluiden ja sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Tarkkuutta ja erinomaista numeroiden lukutaitoa
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä sekä paineensieto- ja priorisointikykyä
  • Taloushallinnon tuntemusta
  • Vahvaa Excel-osaamista
  • Kiinnostusta tai aiempaa osaamista BI-työkaluista (esim. Power BI)
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. KTM, DI tai VTM) – työ sopii hyvin myös vastavalmistuneelle tai valmistumisen kynnyksellä olevalle
Lisäksi arvostamme…
  • Ymmärrystä SQL-tietokannoista
  • Kokemusta ETL-datanhakuprosessien automatisoinnista
Meillä Kuntamaisemalla sinua vastassa ovat mahtavat kollegat, jotka tukevat, innostavat ja kannustavat. Työporukkamme on sitoutunut ja toimistollamme on tunnetusti hyvä yhteishenki ja välittävä kulttuuri, ja viihdymme yhdessä myös työn ulkopuolella erilaisten kulttuuri- ja urheilutapahtumien merkeissä. Taustallesi saat myös koko NHG:n sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaporukan. Työsuhde-etuihin meillä kuuluu mm. lounasetu ja virike-etu. Tuleva työpisteesi sijaitsee Turun keskustassa, mutta suhtaudumme positiivisesti etätyöskentelyyn.
Innostuitko? Lähetä CV, opintorekisteriote ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.11.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää kaksi haastattelua, jotka toteutuvat marraskuun aikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Paavo Haimila (puh. 050 517 6151, paavo.haimila@kuntamaisema.fi).
Tarjoamme myös Trainee-mahdollisuuksia esim. Power BI -raportoinnista ja data-analytiikasta kiinnostuneille opiskelijoille. Jos Trainee-jakso kiinnostaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen: https://emp.jobylon.com/jobs/155555-kuntamaisema-avoin-hakemus/