Miten saat kuntasi talouden tasapainoon? – toimenpideohjelma kahdessa kuukaudessa

Uutiset

15.11.2019

Monet kunnat kamppailevat nyt kasvavien talousvaikeuksien kanssa. Me Kuntamaisemassa olemme tehneet kymmenen vuotta töitä kuntien talouden tasapainottamisen parissa. Kaikki analyysimme perustuvat numeroihin ja laajaan, ainutlaatuiseen vertailuaineistoomme muiden kuntien tilanteesta.

Olisiko teillä tarvetta selvittää, millaisia keinoja teidän kunnassa on tarjolla talouden tasapainottamiseksi?

Selvityksessä käydään läpi talouden nykytila kaikkien kunnan tuottamien palveluiden osalta ja siinä huomioidaan niin kunnan talouden kehitys, tulevat investoinnit kuin niiden vaikutus talouden kantokykyyn. Tulokset ovat hyödynnettävissänne jo kahden kuukauden sisällä.

Kaikki toimenpide-ehdotuksemme, esimerkiksi kouluverkon supistaminen tai ikäihmisten palvelurakenteen keventäminen, perustuvat analysoituun vertailudataan muiden kuntien todellisista kustannuksista. Arvioimme toimenpiteitä 10–15-vuoden aikajänteellä kunnan vuosikatteen ja yli-/alijäämän kehitykseen.

Olemme tehneet töitä jo yli 100 kunnan kanssa ja asiakkaamme ovat kiitelleet tiivistä yhteistyötä, joustavuuttamme ja selkeää tapaamme esittää asiat:

“Yhteistyö oli kaikin puolin toimivaa, aikataulut pitivät, henkilöt olivat nopeasti tavoitettavissa. Raportti oli selkeä ja tiivis.”

“Asiantunteva, innostunut ja yhteistyökykyinen väki kaikkinensa.”

 

Ota minuun yhteyttä ja jutellaan lisää keinoista, joilla saamme teidänkin kuntanne talousasiat laitettua kuntoon!

Ystävällisin terveisin
Ville Niukko, liiketoimintajohtaja, Kuntamaisema
p. 050 525 5645 / ville.niukko@kuntamaisema.fi

 

Lue lisää aiheesta artikkelistamme: Kamppaillaanko kunnassasi talousvaikeuksien kanssa? – tarkista ainakin nämä kuusi asiaa